Boottrips Haringvliet
Fun op het water!
 

Kies uit de onderstaande vaarten of neem contact op voor maatwerkWij nemen je mee op een spannende tocht over het Haringvliet! Echt even uitwaaien!

€ 39,50 pp

 

Bij laag water kunnen we op zoek gaan naar zeehonden die liggen te zonnen op de droogvallende zandbanken. € 45,- pp


We nemen je mee langs het eiland Tiengemeten waar veel vogels en ander wild te zien is. Onderweg stoppen we bij Slijkplaat voor nog meer watervogels. Verrekijkers mee!

€ 75,- pp

Ga mee op een lange tocht over de Noordzee naar de tweede Maasvlakte, waar je o.a. de grote zeeschepen de haven van Rotterdam ziet verlaten. En misschien zien we onderweg nog bruinvissen of zeehonden! € 69,50 pp

Wil je een specifiek programma? Andere opstapplaats of na afloop ergens anders afstappen? Neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

De "Black Marlin" is beschikbaar voor verhuur voor evenementen zoals zeilwedstrijden, havendagen, regatta's, bedrijfsfeesten, personeelsuitjes etc.

We verzorgen een dagtocht waarbij we je middels een mooie vaart van ongeveer 45 minuten over het Haringvliet bij het Eiland Tiengemeten afzetten. Daar wacht een professionele gids van Natuurmonumenten je op voor een begeleidde wandeling van twee uur over het eiland. Optioneel kan er op het eiland een picnic of lunch geserveerd worden. Je bent de hele dag in de natuur! Groepsprijs: € 795,- (8-12 personen, excl lunch). Na afloop halen we je weer op.

In ongeveer een uur varen we naar het Nationaal park de Biesbosch. Je kunt daar het bezoekerscentrum bezoeken, wandelen, rond varen door de prachtige kreken of een rondleiding met gids. Programma in overleg. Eventueel kan er een lunch of picnic geregeld worden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Uitsluitend voor groepen van 8-12 personen.