Boottrips Haringvliet
Fun op het water!
 

Overleven op zee training voor watersporters


Veel watersporters zijn vaak op open water of zelfs op zee te vinden. Het kan van levensbelang zijn dat je als watersporter weet wat je moet doen in noodgevallen: als je afdrijft als surfer, je slaat overboord, of je moet onverhoopt noodverlaten.

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van veiligheids en overlevingsopleidingen voor professionals in de offshore en scheepvaart industrie. Speciaal voor watersporters zoals zeilers, surfers en mensen met een motorjacht hebben we deze training samengesteld.

Met onze leuke, interactieve training van één dag bereiden we je voor op wat je kunt doen om jezelf zichtbaar te maken voor reddingsdiensten, jezelf warm te houden, een reddingsvlot of reddingsvest te gebruiken. We gaan in op het gebruik van pyro techniek en reddingshulpmiddelen als een SART of EPRIB.

Na een ochtend theorie gaan we oefenen: We gaan het water op - en in! We gaan reddingsvesten leren aantrekken en gebruiken, we gaan een reddingsvlot lanceren en zwem- en reddingstechnieken beoefenen. Ook leren we je om een (onderkoeld) slachtoffer op een handige manier uit het water te halen.

Leuk om te doen met een groep van de watersport vereniging, of als actief bedrijfsuitje.


De training duurt één dag, en wordt gegeven vanuit de haven van Stellendam. Wij zorgen voor koffie/thee en de lunch.

Prijs per persoon: € 95,- (minimaal 6 deelnemers)

Prijs per groep: € 875,- (max 12 deelnemers)


Boek deze training


Info overleven op zee
Alle informatie over de overleven op zee training op een rijtje
Overzicht overleven op zee training.pdf (268.16KB)
Info overleven op zee
Alle informatie over de overleven op zee training op een rijtje
Overzicht overleven op zee training.pdf (268.16KB)