Boottrips Haringvliet
Fun op het water!
 

Onze boot de "Black Marlin"

De Black Marlin is een RIB (Rigid Inflatable Boat) van 10 meter, met een inboard diesel motor van 351PK. Dit geeft de "Black Marlin een topsnelheid van ruim 60km/u. Aan boord hebben we comfortabele zitplaatsen voor maximaal 12 passagiers plus één of twee bemanningsleden. We kunnen comfortabel cruisen, maar ook op snelheid is de Black Marlin een heerlijk comfortabele RIB.


Ligplaats

De Black Marlin heeft haar vaste ligplaats in de Marina Stellendam. Opstappen voor vaarten op het Haringvliet is recht tegenover de Regatta Office. Voor vaarten op de Noordzee stap je op in de buitenhaven, aan de steiger bij de boothelling tegenover het KNRM station.


Aan boord

De Black Marlin is een open boot, dus voor slecht weer of opspattend water op zee verstrekken we zeilpakken en een reddingsvest. Dit is bij de prijs inbegrepen. Kleine spullen kan je meenemen aan boord, grotere tassen kan je beter in de auto achterlaten. De meeste mensen worden niet zeeziek aan boord, ook niet op zee!


Er is een stevige zwemtrap aanwezig, dus bij lekker weer kan er een verfrissende duik gemaakt worden!

We kunnen 500L brandstof meenemen, dus we hebben een riante actieradius.

Voor duikers kunnen we de boot uitrusten met een stevig rek voor de uitrusting.

Mocht er een keer wat extra bagage mee moeten en wat minder passagiers (max 8 ipv 12) dan kan daar ruimte voor gemaakt worden.